Portret

Huisnummerbord

Locatie poster

Custom made designs

Persoonlijk, uniek en speciaal op maat gemaakt!

Wil jij iets iets unieks toevoegen aan je interieur? De custom made producten van MVR Design zijn speciaal voor jou gemaakt! Deze gepersonaliseerde designs vereeuwigen jouw fijnste herinneringen en mooiste plekjes in een tastbaar product.  

Gepersonaliseerde posters

De mooiste momenten leggen we tegenwoordig vooral vast in foto's. Maar hoe leuk is het om deze om te zetten in een digitaal portret? Kies bijvoorbeeld voor een portret van je gezin of vrienden. Of geef een digitale illustratie cadeau voor een verjaardag, geboorte, zwangerschap, trouwdag of verhuizing! Custom made portretten zijn verkrijgbaar vanaf €45 en worden meestal binnen 2 weken al afgerond.

Wil je liever een speciale plek laten vastleggen? Kies dan voor een locatie poster. Deze print kun je - net als de portretten en huisnummerbordjes - helemaal naar wens laten maken. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Gepersonaliseerd huisnummerbord

Huisnummerbordjes saai? Helemaal niet! Laat een illustratie maken van je huis bij MVR Design. De custom made huisnummerborden zijn uniek en super vrolijk aan je gevel! Ze worden helemaal naar wens gemaakt. Kies dus zelf de kleuren, namen en het huisnummer voor je huisnummerbord en ik ga voor je aan de slag!