Illustraties op maat

 

Een custom made portret is het perfecte cadeau voor jezelf of voor iedereen die je eens echt wilt verrassen. Want geef toe; een illustratie met daarop de personen waar je het cadeau aan geeft is een stuk persoonlijker dan weer die cadeaubon of een bos bloemen, toch? Of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag, trouwdag, housewarming, geboorte van een kindje of gewoon zomaar... Een custom made illustratie is altijd een uniek cadeau waar je iemand echt blij mee maakt! 

OFFERTE AANVRAGEN

Zo ga ik te werk...

1. Bedenk waar je een illustratie van zou willen hebben. Kies een foto die je mooi vindt, en bedenk goed wat je graag zou willen zien in de illustratie. In basis kun je kiezen uit onderstaande opties, maar specifieke ideeën en vragen zijn altijd welkom.

  • Illustratie persoonlijk portret
  • Illustratie huisdier
  • Illustratie woning

Voldoet de foto niet helemaal aan je wensen? Geen probleem! Er zijn veel mogelijkheden om de illustratie helemaal te maken zoals jij dit wilt. Wil je een illustratie van een huis? Dan is het fijn als de foto uit de gewenste hoek is genomen zodat deze naar verhouding gemaakt kan worden. 

 

2. Stuur jouw wensen inclusief foto (als je deze hebt) door voor een prijs op maat. Hierbij kun je denken aan het gewenste formaat, kleurgebruik, persoonlijke toevoegingen, je ideeën voor de achtergrond en eigenlijk alles wat je graag zou willen. Bedenk ook of en hoe je jouw illustratie zou willen laten drukken. Ik stuur je vervolgens een factuur met een prijsvoorstel. Persoonlijke illustraties zijn verkrijgbaar vanaf 55 (voor 1 persoon). Per persoon/huisdier komen hier extra kosten bij. Extra zaken als bijzondere details en gedetailleerde achtergrond kunnen ook invloed hebben op de prijs. 

  • Drukken en verzenden via MVR Design (meerprijs A4 17, A3 €23)
  • Zelf laten drukken bij een drukker

 

3. Ga je akkoord met het voorstel? Dan ga ik aan de slag! Ik maak om te beginnen een schets en check bij jou of je dit is wat je in gedachten had. Aanpassingen zijn mogelijk tot de schets naar wens is. Vervolgens start ik met het inkleuren van jouw persoonlijke illustratie. 

 

4. Ben je helemaal tevreden? Dan stuur ik de illustratie altijd door als digitaal bestand (JPG en PDF). Laat je de illustratie bij mij drukken? Dan stuur ik je bestelling uiteraard op in een leuke verpakking. Altijd een cadeautje om uit te pakken. Zelfs als je al weet wat er in zit ;)