Creër je eigen gallery wall

Zo maak je jouw eigen gallery wall 

Een kale muur is als je het mij vraagt een gemiste kans. Er is zoveel moois wat je op kunt hangen om je muur een persoonlijke, creatieve uitstraling te geven! Kies bijvoorbeeld voor een wandplank met leuke decoratie, of creëer diepte met 3D voorwerpen of… hang mooie posters aan de muur!  

Maar hoe zorg je nou voor een mooi geheel aan je wat past bij jouw interieur? Ik geef je wat handige tips waarmee je een goede basis kunt samenstellen! 

 

1.       Kleur = key 

Ga voor kleur! Als je gaat beginnen met het samenstellen van je poster collectie is het goed om vooraf wat basiskleuren te bepalen. Welke kleuren vind je mooi bij elkaar passen en wat staat mooi in jouw interieur? En nog belangrijker; wat past bij de muur waar je ze gaat ophangen?

Met een aantal basiskleuren kun je gerichter zoeken zonder dat je doelloos urenlang aan het scrollen bent. 

2.       Combineer verschillende formaten 

Als je meerdere prints met elkaar gaat combineren kun je spelen met verschillende formaten. Wissel grote en kleinere posters met elkaar af voor een speels geheel.  

3.       Maak een preview 

Heb je een selectie posters en wil je zeker weten of dit écht is wat je in gedachten had? Maak een preview op je computer of Ipad (bijvoorbeeld in Paint) en plaats alle posters bij elkaar in de verhoudingen zoals je ze wil bestellen. Schuif de verschillende designs tot je helemaal tevreden bent.  

4.       Werk jouw wall art uit in papier 

Om te zien hoe de formaten daadwerkelijk uit zullen komen op jouw muur kun je uit papier, bijvoorbeeld oude kranten de formaten uitknippen die je wilt bestellen. Je kunt ze op je muur plakken om alles bij elkaar te zien. Zo kun je meteen beoordelen of het geheel te groot, te klein of precies goed is.  

5.       Maak het van jóu 

Wil je een next level gallery wall creëren? Zorg dan dat alles wat je kiest écht bij jou past. Heb je bijvoorbeeld mooie herinneringen aan een bepaalde foto of heb je een mooi Custom made portret laten maken van je gezin? Hang het lekker op! Zo heb je niet alleen mooie decoratie aan de muur, maar wordt je ook steeds herinnerd aan deze mooie momenten.  

Shop jouw art prints 

Klaar om jouw gallery wall te maken? In de MVR Design Poster Shop vind je te gekke posters in verschillende kleuren en formaten! Allemaal gedrukt op stevig papier en altijd verzonden in een leuke verpakking.   


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.